oude lansink internet8

Als u niet helemaal tevreden bent met een bestaand pand is verbouwen een uitstekende keuze. Den Boer helpt u graag met het aanpassen van uw woning of pand, zodat het straks weer perfect past bij uw wensen. Bij verbouw is het erg belangrijk dat uw verwachtingen overeenkomen met de mogelijkheden. Daarom denken wij graag met u mee over de plannen van het project, zodat we samen kunnen werken aan een fantastisch eindresultaat.

Plannen
Omdat de nieuwe onderdelen goed moeten aansluiten bij de bestaande objecten van een pand of woning is het verstandig om vroegtijdig contact met ons op te nemen. We kunnen samen kijken of uw plannen uitvoerbaar zijn, wat de eventuele problemen kunnen zijn en hoe wij dit op een goede manier kunnen oplossen. Omdat wij beschikken over veel ervaring, kennis en vakmanschap durven wij te zeggen dat voor ons niks te moeilijk is!

Geen verrassingen
Binnen ons team hebben wij veel specialisten in diverse vakgebieden, zodat we een vakkundig resultaat kunnen garanderen. We houden hierbij rekening met uw wensen en (niet onbelangrijk) uw budget. Dit leggen we altijd uitgebreid vast op een gespecificeerde offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en uiteindelijk kan genieten van het mooie resultaat.