Sinds 1978 is Den Boer gespecialiseerd in (ver)bouw, onderhoud, restauratie en installatie. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele partij met veel ervaring en vakmanschap, zonder daarbij in te leveren op persoonlijkheid en vriendelijkheid. Met transparantie, motivatie en specialisatie werken de bouwers en installateurs van Den Boer dagelijks aan sfeervolle en kwalitatieve projecten.

Werkwijze
Elke opdracht begint altijd met een persoonlijke afspraak op locatie en een prettig gesprek met Arne Duim. Hij schat de situatie in, inventariseert uw wensen en adviseert u over de plannen voor het project. Vervolgens nemen we de bevindingen mee naar de tekentafel en ontvangt u een uitgebreid plan van aanpak met een gedetailleerde en gespecificeerde offerte. Omdat wij veel waarde hechten aan een kwalitatieve uitvoering zijn wij officieel bouw-garant aannemer, wat resulteert in meer zekerheid en extra garantie voor u.

Uitvoering
De werkzaamheden binnen een project worden allemaal in eigen beheer uitgevoerd. In onze werkplaats wordt alles zelf ontworpen en geproduceerd, zodat we u een hoge kwaliteit en een snelle service kunnen leveren. Onze gespecialiseerde en goed opgeleide werknemers zorgen vervolgens voor het bouwen en installeren zelf. Omdat zij alle benodigde kennis in huis hebben is niks ‘te moeilijk’. Voor het beste resultaat werken we met alle mogelijke materialen en technieken. Duidelijke interne en externe communicatie zorgt vervolgens voor een kort proces en een snelle oplevering. Op deze manier streven wij altijd naar een eindresultaat dat perfect past bij uw wensen en verwachtingen!

Erkend leerwerkbedrijf
Als erkend leerwerkbedrijf zijn we aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De student word begeleid door een leermeester, op deze manier ontstaat er een mooie overgang van theorie naar praktijk.
Mocht je op zoek zijn naar een stageplek of meer informatie willen, neem dan gerust contact op info@denboerbouwen.nl

Werkplaats