Installatiewerk is een vak apart. Gelukkig hebben wij mensen in dienst die dit vak volledig beheersen en kunnen uitvoeren. Onze installateurs hebben voldoende vaktechnische kennis in huis om samen met de bouwmedewerkers elk project tot een mooi resultaat te volbrengen. Door heel precies en zeer specialistisch te werk te gaan kunnen we naast kwalitatief nieuwbouw, verbouw en onderhoud ook hoogwaardig installatiewerk aanbieden.

Mogelijkheden
De installatiewerkzaamheden worden vaak uitgevoerd in combinatie met de andere werkzaamheden. Een strakke samenwerking zorgt voor een effectief proces dat geld en tijd bespaart. Natuurlijk kunnen we ook alleen installatiewerk voor u verzorgen, zonder hierbij iets te doen met (ver)bouw of onderhoud. Toch raden we dit wel af, omdat de combinatie van bouwen en installeren echt onze vak is.

Als het gaat om de verschillende soorten van installeren, zijn onze installateurs van alle markten thuis. Gas, water, stroom en leidingwerk behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met oog voor detail zorgen we voor betrouwbaar en veilig installatiewerk, dat tot in de puntjes is geïnstalleerd en afgewerkt.