Nieuwbouw is één van de specialisaties van Den Boer. Omdat wij alles in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en opleveren kunnen we uw nieuwbouwproject tot in de puntjes verzorgen. Vrijwel alles is mogelijk: van woonhuis tot garage en van kantoorpand tot atelier. Dit doen we uiteraard met een plan dat volledig is afgestemd op uw wensen en eisen, zodat u écht tevreden kunt zijn over het eindresultaat.

Uitvoering
Aan de start van elk project beginnen we met het in kaart brengen van uw wensen en eisen. We bespreken uw plannen en wat u van ons mag en kan verwachten. Naast het verzorgen van het complete project (van ontwerp tot oplevering) is het uiteraard ook mogelijk dat wij slechts een deel van de werkzaamheden uitvoeren. Na het opstellen van een duidelijk plan zorgen wij voor een uitvoering op hoog niveau, met de nieuwste technieken en de beste materialen. 

Perfect passend
Een kwalitatief eindresultaat dat perfect past bij uw wensen is voor ons het meest belangrijk. We willen dat u voor honderd procent tevreden bent met het eindresultaat. Nieuwbouw gaat natuurlijk lang mee en daarom moet u met volle teugen kunnen genieten van de woning of het pand. Dat is waar wij het uiteindelijk voor doen!

 

d12