Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Den Boer terecht. Wij hebben de juiste kennis in huis om onderhoud uit te voeren aan alle mogelijke gebouwen en panden. Door per project te bepalen welke specialisten wij binnen ons team inschakelen, is er altijd iemand bij betrokken die precies weet wat er moet gebeuren. Bij onderhoud gaat het er namelijk om dat je op het juiste moment wel of geen actie onderneemt. Zo kun je zo lang mogelijk plezier beleven van het gebouw, het bedrijfspand of de woning.

Doel
Elk object heeft zo nu en dan onderhoud nodig, ongeacht de kwaliteit van de materialen of de gebruikte technieken. De nieuwbouwprojecten van Den Boer hebben een hele lang levensduur, maar niks blijft voor altijd goed. Ook bij oudere (restauratie) objecten is het van belang om tijdig en effectief onderhoud uit te voeren, zodat je op lange termijn geld en tijd bespaart. 

Aanpak
Bij een onderhoudsproject zullen we eerst rustig de tijd nemen om alles uitvoerig te inspecteren. Hierdoor kunnen we een inschatting maken over de kwantiteit van het onderhoud en de stappen die we gaan ondernemen. We denken graag met u mee en geven u een uitgebreid advies voor de komende jaren.

 

Tuinmuur 1